Engagement

Pieter + Nadia

View Story

My heart smiles when I think of these two. Such super friendly, down to earth, all round nice, you-wanna-be-friends-with-them type of people!

For the last 3-4 years I have wanted to do a shoot in Schoon bakery- they just have such a stunning interior space, don’t you think? So you can imagine my delight when Pieter and Nadia told me that they had arranged with Schoon to do the shoot there. It took us about 3 tries to finally get this shoot done, as a result of stomach flu, and dates that didn’t want to work out we had to postpone twice. But when we finally could find a date that suited everyone- we had a blast capturing some happy moments between these two.

Pieter and Nadia – dankie vir die wonderlike tyd saam julle. Jul is fees om af te neem en ek sien ongelooflike baie uit na jul troue in Oktober! Ek weet die Here het julle twee saam gesit vir ‘n baie besonderse rede. Sterkte vir die res van die voorbereidings- en sien julle binnekort weer! :) Baie liefde en blessings xxx

Dankie ook aan Natasha wat my geassisteer het op die dag! Wat ‘n legende!

 

 

2 Responses to “Pieter + Nadia”

  • Nadia

   Lindy Wow 😱🤗🙌🏻

   Jy is werKlik amazing, so n blessing en net n Fees om saam te werk.

   Dankie vir alles en jou boodskap beteken so baie vir my en Pieter.

   Kan nie wag vir 20 October# Passionexpress

   Reply

Leave a Reply

(will not be published)