Travel

Paris in Vintage Film

View Story

Because a black and white shoot in Paris is always a good idea…

 

paris in vintage film _lindy truter (3) paris in vintage film _lindy truter (4)paris in vintage film _lindy truter (6)paris in vintage film _lindy truter (8) paris in vintage film _lindy truter (9) paris in vintage film _lindy truter (10) paris in vintage film _lindy truter (11) paris in vintage film _lindy truter (12) paris in vintage film _lindy truter (13) paris in vintage film _lindy truter (14) paris in vintage film _lindy truter (15) paris in vintage film _lindy truter (16) paris in vintage film _lindy truter (17) paris in vintage film _lindy truter (18)paris in vintage film _lindy truter (19)paris in vintage film _lindy truter (21)paris in vintage film _lindy truter (20)paris in vintage film _lindy truter (7)

 

 

2 Responses to “Paris in Vintage Film”

  1. Juny

    Hierdie is ongelooflike fotos. Ek was al twee keer in Paris, maar hierdie laat my met nuwe oë kyk na wat ek daarso gesien het.. Well done

    Reply
  2. Ronel toll

    besonderse werk lindy, regtig baie spesiaal. het parys saam met julle geniet!

    Reply

Leave a Reply

(will not be published)