Family

Dowling Family

View Story

These adorable folks are known as the Dowling’s. Roan and Anli are the proud parents of this gorgeous blue eyed, red head chap called Luca- and I had the wonderful privilege of taking some happy snaps of them a lil while back. Greenpoint park would be our starting point for the shoot and after milling around, laughing and chatting about all sorts whilst taking photo’s we headed towards the promenade for the last bit of the sunset.

Roan en Anli- wow, wat ‘n lekker tyd saam met julle! Dankie dat jul my gevra het om hierdie spesiale tyd saam Luca vas te vang. Hy is ‘n vrek oulike kleintjie en ek kan sien hoekom julle so versot is op hom.

Hy is geseënd om twee sulke wonderlike ouers te he. Mag julle nog baie vreugde ervaar met die mannetjie in jul lewens. Baie liefde en seën! xxx

Dankie ook aan Estie wie my geassisteer het op die dag! Jy’s awesome :)

 

dowlings_lindy-truter-2 dowlings_lindy-truter-3dowlings_lindy-truter-5dowlings_lindy-truter-4dowlings_lindy-truter-6dowlings_lindy-truter-8dowlings_lindy-truter-7dowlings_lindy-truter-9 dowlings_lindy-truter-10 dowlings_lindy-truter-11 dowlings_lindy-truter-12 dowlings_lindy-truter-13 dowlings_lindy-truter-14 dowlings_lindy-truter-15 dowlings_lindy-truter-16 dowlings_lindy-truter-17 dowlings_lindy-truter-18 dowlings_lindy-truter-19 dowlings_lindy-truter-20 dowlings_lindy-truter-21 dowlings_lindy-truter-22 dowlings_lindy-truter-23 dowlings_lindy-truter-24 dowlings_lindy-truter-25 dowlings_lindy-truter-26 dowlings_lindy-truter-27 dowlings_lindy-truter-28 dowlings_lindy-truter-29 dowlings_lindy-truter-30 dowlings_lindy-truter-31 dowlings_lindy-truter-32 dowlings_lindy-truter-33 dowlings_lindy-truter-34 dowlings_lindy-truter-35

5 Responses to “Dowling Family”

 1. Roan

  Wow, Lindy die fotos is ongelooflik. So mooi uitgekom – al ons verwagtinge oortref. Mal oor al die fotos. Jy het ons persoonlikhede perfek vasgevang in die fotos! Baie dankie, dit is so spesiaal vir ons. Groete r, A en L

  Reply
 2. Lita Van Rensburg

  Ongelooflike mooi foto’s van my kinders en pragtige rooikop kleinseun! Mal daaroor!!

  Lita

  Reply
 3. Ouma linda

  Pragtige fotos! Die kleurgebruik en helderheid van fotos is besoNders. My gunsteliNg is luca by die growwe muur….

  Reply

Leave a Reply

(will not be published)